Καλωσήρθατε

Η ιδέα της θεραπείας γεννήθηκε στο διάστημα (στην Ρωσία το 1969) με το πρώτο θεραπευτικό κουστούμι το Adeli suit® και μέσα σε ελάχιστα χρόνια κατάφερε να γίνει η πιο εξεζητημένη μέθοδος αποκατάστασης σε όλο τον κόσμο.

Καθημερινά εκατοντάδες παιδιά με νευρολογικά προβλήματα, εγκεφαλική παράλυση, κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, τραυματισμούς της σπονδυλικής στήλης κ.α., υποβάλλονται σε ειδικά εντατικά προγράμματα θεραπείας.

Μετά από την συνεργασία των κέντρων μας με την ρωσική κοινότητα φυσικοθεραπείας και αποκατάστασης τα τελευταία τέσσερα χρόνια και λόγω της μεγάλης εμπειρίας στην εντατική φυσικοθεραπεία από τους ρώσους ιατρούς, περισσότερες ασκήσεις αλλά και συνδυασμοί ασκήσεων διαφορετικών τεχνικών προσέγγισης στην αποκατάσταση νευρολογικών περιστατικών προστέθηκαν στην ήδη μεγάλη γκάμα ασκήσεων που μέχρι σήμερα γνωρίζαμε.

Επιπλέον, με την βοήθεια της καινούργιας και πλήρως αναβαθμισμένης στολής θεραπείας adelisuit® σε συνεργασία πάντα με ρώσους ιατρούς έχουμε υψηλότερα ποσοστά επιτυχίας στην αποκατάσταση παιδιών με νευρολογικά προβλήματα.

Από τα μέχρι σήμερα στατιστικά στοιχεία ετησίως στον κόσμο μας γεννιούνται 12 με 16 χιλιάδες παιδιά με εγκεφαλική παράλυση. Και περίπου 27 με 35 χιλιάδες άνθρωποι αποκτούν αναπηρίες μετά από κάποιο τροχαίο ή εργατικό ατύχημα.

H φυσική αποκατάσταση αποτελούσε και αποτελεί κυρίαρχο αντικείμενο επιστημονικής έρευνας παγκοσμίως. Στα πλαίσια λοιπόν αυτής της προσπάθειας για την αποκατάσταση ατόμων με αναπηρίες, σας παρουσιάζουμε την πρώτη αυθεντική θεραπεία αποκατάστασης στην πιο εξελιγμένη μορφή της.